Virtual Bootcamps

Artesania Catalunya organitza el cicle de bootcamps virtuals, unes sessions d’assessorament en línia adreçades a les empreses artesanes a càrrec de Design Institute of Spain. En el marc del programa Assessora’t, assessorament a mida per a artesans, l’objectiu és apropar nous instruments per a la millora de la competitivitat i de l’estratègia de comercialització del sector.

Estructura del programa

Abans i després de casa sessió els participants podran consultar materials per fomentar l’auto-coneixement i donar continuïtat a l’aprenentatge. En les sessions i després per mail, es donarà feedback sobre dubtes i consultes.

Programa flexible

Les sessions han sigut dissenyades per integrar de manera progressiva diferents capacitats i coneixements en un recorregut específic, però poden també realitzar-se de forma independent en funció de les necessitats puntuals.

Suport permanent

Les trobades grupals es realitzaran via Zoom i les comunicacions entre els ponents i els participants es realitzarà via mail.

Els ponents estaran disponibles via Zoom/mail durant el temps de duració del programa per consultes o dubtes sobre els continguts.

LLUM – Il·luminem-nos! Posem focus!

Començarem aquest cicle de 3 bootcamps amb un debat format per professionals que han fet de l’Artesania la seva professió i èxit professional, a més, amb un prestigi i gran posicionament de la seva marca personal.

Macarena Navarro-Reverte 
Historiadora i investigadora de l’artesania contemporània a Espanya. Autora de dos llibres, Espanña a mano i Hecho en Madrid.

Clara Sullà 
Artista i dissenyadora tèxtil. Dissenya solucions d’art tèxtil aplicades a l’interiorisme i confort acústic.

Xavi Morón
Artista gastronòmic, artesà i xef de prestigi internacional. Impulsa l’ús de l’artesania a través dels seus projectes.

Neus Ferrés (pendent de confirmació)
Innovació en l’artesania ceràmica. Els seus dissenys en gelosies formen part de projectes d’interiorisme i arquitectura.

Moderadora: Mireia Cervera
Consultora en estratègia comercial,  forma part de l’equip de direcció del Design Institute of Spain.

Debatrem amb aquests experts com han creat noves oportunitats que els atorguen característiques úniques i diferenciades en el mercat.

Amb ells parlarem sobre:

  • Com afecten les tendències al sector
  • La innovació com a fet diferencial
  • La comercialització
  • El networking actiu
  • L’evolució cap a l’artesania industrial
  • L’artesania i el món de les emocions
  • La seva experiència en la internacionalització

Sumarem a més, les preguntes dels assistents.

Inscripcions

Properes sessions

Durant els propers mesos tindran lloc la resta de sessions del cicle:

  • Bootcamp virtual #2 – CÀMERA (setembre): Redescobrir que volen els consumidors: Nous hàbits i necessitats.
  • Bootcamp virtual #3 – ACCIÓ (novembre): Repensar la proposta de valor del producte, marca i negoci i llançar-se al mercat.

Properament ampliarem aquesta informació.