Associació d’Artesans de les Terres de l’Ebre

Plaça del’Olivera n3, 43500 Tortosa Tarragona
Telèfon: 682 88 13 36
Correu electrònic: aart.tebre@gmail.com
Blog: https://aarttebre.wordpress.com/

Les Terres de l’Ebre amb quatre comarques i cincuata-dos municipis hi tenim entre 120 i 150 artesans inscrits. Per tal de donar a conèixer tots aquests artesans i el seu treball, va neixer AART.TEBRE.

És una associació multisectorial, formada per artesans de tot tipus d’oficis. Amb el propòsit de donar a conèixer l’artesania de les nostres terres, els artesans, donar impuls al treball que tots realitzem i procurar que no es perdi els pocs oficis que queden i, al mateix temps, donar un impuls a una nova etapa d’innovació d’artesania de futur. El que pretenem és donar sortida als productes artesanals, crear una marca i, ajudar a formar i obrir camí a tots els artesans joves que s’hi volen dedicar i que vénen darrera nostre assolint un futur artesà més digne. Aart.TEbre té els objectius següents:

a) Promoure els oficis artesans amb totes les seves formes posibles, entenent que el treball d’ofici, creatiu, passa per recuperar i actualitzar les formes tradicionals, però també obrint pas a oficis de nova creació.

b) Col·laborar amb la promoció dels artesans a nivell locali de les Terres de l’Ebre, tant per aconseguir incentius per fires monogràfiques o multisectorials, promoció dels seus productes, segell de qualitat de l’artesania Ebrenca.

c) Contribuir en la formació i el foment de nous/ves artesans/es i recuperar o recercar documentació artesanal de les comarques Ebrenques. En queda exclòs tot ànim de lucre.