Associació Ceramistes La Bisbal

L’Associació de Ceramistes de la Bisbal és l’entitat que agrupa empreses subministradores i manufactureres, ceramistes professionals i amateurs, col·leccionistes, professors i persones que tenen la ceràmica com a nexe d’unió. El seu objectiu principal és promoure, coordinar i intensificar els esforços comuns per a l’estudi, la pràctica, la millora de la qualitat i la difusió de la ceràmica.

Així mateix, ens centrem a fomentar, desenvolupar, crear opinió i donar a conèixer l’activitat ceràmica des de la comarca de l’Empordà per donar significat a qui som i representem: una Associació amb ganes de trobar uns objectius comuns per poder evolucionar plegats.

Objectius

El nostre nou objectiu és el de fer arribar la passió i l’emoció de la ceràmica viva en l’àmbit comarcal, nacional i internacional.

Establir relacions amb centres professionals, institucions i associacions afins, nacionals i internacionals així com museus d’arreu, on la ceràmica estigui representada. Organitzar i impulsar seminaris, jornades tècniques, congressos, fires i activitats similars que ajudin a la difusió de la ceràmica.

Des de la Bisbal, i amb l’ajuda de la seva història ceràmica, volem contribuir a enriquir el coneixement, l’estudi i la investigació des de la nostra seu al Museu Terracotta aportant el nostre gra de sorra.

Associació de Ceramistes La Bisbal
17100 La Bisbal d’Emporda (Girona)
E-Mail: info@ceramisteslabisbal.com