Associació Catalana de les Arts del Vidre

L’Associació Catalana de les Arts del Vidre, és una entitat sense ànim de lucre que vol reunir a tots els artesans, artesanes i artistes professionals del món del vidre. La tradició vidriera a Catalunya és llarga, i per tant, som hereus d’una forma particular de veure i viure el vidre; forma part de la nostra identitat. És per això que volem donar al treball en vidre, en qualsevol de les seves vessants, la importància que realment té. Reivindiquem el valor tant artesà com artístic dels vidriers i vidrieres que desenvolupen el seu treball arreu de Catalunya.

Per aconseguir els nostres objectius, pretenem que ser membre de l’ACAV acabi sent un objectiu per artistes, artesanes i artesans del món del vidre a Catalunya. L’ACAV voldria crear uns premis a la qualitat i el prestigi en el món del vidre català, fomentar mostres artesanes i artístiques, participar en fires nacionals i internacionals, crear cursos de formació professional. De moment, organitzem demostracions d’oficis vidriers, impartim cursos monogràfics i formem part de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya, amb qui negociem amb les administracions.

Creiem en la tasca que podem realitzar tots plegats i en el que l’ACAV pot aportar tant al món del vidre en general com als associats i associades. Per poder portar a terme aquests i altres projectes més ambiciosos necessitem formar una base sólida en la que són imprescindibles els socis i socies.

Associació Catalana de les Arts del Vidre
www.acav.cat
Ronda Prim 65, 08302 Mataró
telèfon: 629 76 27 15
Email: associaciocatalanaartsvidre@gmail.com
Cursos: acavidriocursos@gmail.com