Visions of Catalonia

Visions of Catalonia és un esdeveniment impulsat pel Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM). L’objectiu és difondre, nacional i internacionalment, les noves expressions de l’artesania contemporània de creadors locals, divulgant i reconeixent la tècnica i procés artesà de l’ús dels materials per part dels creadors i el concepte darrere de la seva obra i creació.

Es tracta d’un esdeveniment que té lloc cada dos anys. En aquesta segona edició la voluntat és la de difondre el treballs artesans que utilitzen les eines del disseny per dotar de valor afegit els seus resultats. Podeu consultar la 1a edició a www.visionsofcatalonia.com

La 2a edició de la Biennal d’Artesania Contemporània Visions of Catalonia: Designing Crafts, comptarà amb obres realitzades a Catalunya, on els creadors en algun moment o en tota la seva producció han necessitat alguna de les diverses tècniques artesanals i mostren en les obres el domini de l’ofici.

Un jurat seleccionarà les peces que participaran de l’exposició itinerant, el catàleg i el web. Podeu consultar les bases de participació i presentar les vostres propostes fins el 23 de gener de 2023.

Tota la informació a https://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/artesania/internacionalitzacio/visions_of_catalonia/