Associació de Forjadors de Catalunya

AFOC és l’Associació de Forjadors de Catalunya i té com a objectiu principal la conservació, divulgació i defensa de la Forja, de les persones que la treballen i del treball que realitzen.

Posem en contacte els forjadors i els apropem al públic per assegurar la seva visibilitat i defensar els seus interessos.

Benvolguts companys i companyes, us convidem a associar-vos! 

L’AFoC es va crear a finals del 2009, quan els forjadors no tenien cap mena de visibilització,  ni de representació oficial, amb la intenció de oferir una eina per millorar les condicions als que treballem l’ofici.

Des d’aleshores hem realitzat moltes activitats enfocades a donar a conèixer el que està succeïnt amb els forjadors catalans.(reunions, conferències, exposicions, premi de forja, facebook, pagina web www.afoc.cat  i L’Associació, s’ha fet un nom en els canals oficials i comença a ser important i sabem que ho serà molt més amb el temps.

Els que hi estem posant el nostre esforç, ho fem pel el bé del nostre col.lectiu, sense cap altre interès o benefici que el de cuidar de l’ofici i garantir un futur millor pels forjadors. Tenim molta feina per fer, propostes interessants i companys que amb la seva empenta han renovat les energies just quan era el moment de fer-ho. 

Esperem poguer comptar també amb la teva participació per  tirar endavant amb aquest projecte.  Gràcies en nom de la junta directiva: Valentí Martí (Cal Biel),  Xavier Martí,  Ivan Malè,  Gonzalo Ruiz,  Frederic Simó,  Enrique Rocha,  Albert Ribes.

Pàgina web: www.afoc.cat
E-mail: info@afoc.cat
Facebook: associacioforjacatalunya
Instagram: afoc_cat