Naifactory_LAB

Silvana Catazine – Formada en disseny de materials circulars
Joseán Vilar – Llicenciat en arquitectura Superior

Naifactory és un estudi creatiu que neix el 2008 amb el llançament del seu primer projecte: la revista Naif Magazine, una publicació internacional de disseny i tendències.

NAIFACTORY_LAB és un espai d’innovació enfocat a la creació de nous materials circulars realitzats a partir de subproductes i residus dels processos naturals i tècnics de producció. Actualment estan treballant en el seu projecte “Reolivar” de Biomaterials produïts amb pinyols d’oliva.

En l’afany de fomentar els productes locals, van decidir realitzar la prova de concepte amb una matèria prima, la producció de la qual és líder Espanya: les olives. El 21% dels fruits recollits a tot el món procedeixen d’aquí, i els seus ossos, que representen el 28% del pes de l’oliva, han estat tradicionalment descuidats com a residus. Fins fa molt poc no s’ha començat a utilitzar-se en la indústria cosmètica i, sobretot, com a base de biocombustibles. En aquest sentit, “Reolivar”  és un nou biomaterial orgànic, biodegradable, reutilitzable, tremendament versàtil i amb un enorme potencial estètic.

Instagram: naifactory_lab