Fira Virtual Coop’Art

Benvolgudes, benvolguts,

Des de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona treballem conjuntament amb 13 socis catalans i francesos, de l’àmbit públic i privat, per la promoció i comercialització de l’artesania artística, dins el marc del projecte europeu Coop’Art.

Aquest projecte transnacional, gestionat a través del programa europeu POCTEFA i liderat per la Cambra Regional dels Oficis d’Occitània te com a principal objectiu treballar pel desenvolupament del potencial econòmic, comercial i artístic de les empreses artesanes.

L’artesania artística local posa en valor al territori i el comerç urbà posa en valor l’artesania. Aquesta suma de sinergies fa que sigui imprescindible que des de la Diputació de Barcelona oferim  suport específic als responsables municipals en la definició de les pautes per fer un territori comercialment més atractiu gràcies a una oferta de qualitat més diversificada dels oficis artesanals artístics, que comporti la solidesa econòmica d’aquestes empreses i la seva creativitat, dinamisme i promoció col·lectiva. 

És per aquest motiu que els propers dies 13, 14, 15, 16 i 17 d’abril us convidem a la “Fira virtual Coop’Art, Mostra del comerç d’artesania” on veurem com l’artesania és un dels actius més arrelats que disposa el nostre territori aportant valor donada la seva singularitat, i la necessitat d’incorporar-la a la dinamització comercial dels nostres centres urbans, amb uns valors alineats amb els ODS i l’Agenda 2030.

Us adjuntem l’enllaç que us permetrà navegar per la fira i que estarà disponible a partir del dia 13 d’abril, coincidint amb la inauguració i posada en marxa oficial: www.coopart.firesvirtuals.cat

Properament us informarem a través de més comunicacions, així com també de la Jornada de tancament del projecte Coop’Art del proper dia 20 d’abril.

Rebeu una cordial salutació,

Óscar Sierra Gaona
Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona