Convocatòria oberta Premis FAD d’Art, ArtsFAD 2021

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) convoca els Premis FAD d’Art, ArtsFAD 2021 que enguany arriben a la 12a edició. L’objectiu d’aquests guardons és el de difondre noves expressions de l’art més contemporani fent especial èmfasi en el reconeixement del concepte, la tècnica i el treball innovador dels materials per part d’artistes, artesans i artesanes.

De totes les obres inscrites, el jurat farà una selecció d’obres, les quals es mostraran a l’exposició “El millor disseny de l’any” a l’edifici Disseny Hub Barcelona, i optaran a guanyar el Premi FAD d’Art 2021.

El jurat estarà format per: Mònica Ramon, galerista i presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya; Àlex Mitrani, historiador de l’art i conservador al Museu Nacional d’Art de Catalunya; Marta Rodríguez Bosch, escriptora i periodista especialitzada en arts aplicades, disseny i arquitectura; Victoria Combalía, historiadora, crítica i comissària d’art; i finalment Mar Arza, artista.

La convocatòria romandrà oberta fins el 7 d’abril.

Inscriu-t’hi

Consulta les bases

Premis FAD d’Art ArtsFAD 2021
Premi

Aquests premis són un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica.