Convocatòria oberta Tallers Oberts BCN 2021

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i el Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat, convoca la 28a edició de Tallers Oberts BCN, que se celebrarà els dies 29 i 30 de maig de 2021.

Tallers Oberts BCN és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb artistes plàstics, artesans i artesanes professionals. Una ocasió única per a la ciutadania per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadors, creadores i professionals relacionats.

Inscriu-t’hi fins el 18 de març de 2021 i entra al procés de selecció.

S’hi poden inscriure artistes plàstics, col·lectius d’artistes, artesans i artesanes de qualsevol disciplina que disposin d’un espai de treball i creació a les ciutats de Barcelona o l’Hospitalet de Llobregat.

També podran participar-hi associacions artístiques, galeries, escoles d’art i oficis, laboratoris de creació, Fablabs, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, a més de grans espais de treball compartits.

Tallers Oberts BCN

Projecte

Jornades de portes obertes d’espais creatius organitzades per l’A-FAD on la ciutadania s’endinsa en el món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis artistes, artesans i artesanes.