Artesania Catalunya – FAAOC

Artesania Catalunya estem en contacte permanent amb la FAAOC, a través del seu President i del seu gestor, per tal de fer arribar al sector artesà totes les mesures que el Govern està implementant per contrarestar els efectes negatius que la pandèmia està provocant en les empreses del nostre país, així com totes aquelles informacions que puguin ser del seu interès general.

De la mateixa manera, estem en contacte amb altres actors del sector que se’ns adrecen demanant informació o aclariments davant dubtes, consultes o neguits que puguin tenir.

A més, a través de les nostres xarxes socials (twitter, facebook, web del CCAM i l’instagram d’Artesania), de manera constant anem publicant totes les novetats de caràcter oficial que s’estan produint per fer arribar al sector totes aquelles notícies que ajudin a tranquilitzar, acompanyar i assessorar les nostres empreses en aquests moments especialment difícils per a tothom.

El fet que Artesania Catalunya estigui tancada per causa de força major no implica en cap cas, ni en cap moment o circumstància, que el sector quedi desatès. Els serveis online funcionen permanentment, i a més de la informació que es facilita a la FAAOC i al sector a través de les xarxes socials, com he comentat anteriorment, les consultes que ens arriben, tant a ccam.artesania@gencat.cat, com als nostres correus corporatius particulars, com al meu mòbil, són atesos amb la rapidesa més gran possible. Per tant, la interlocució i l’atenció al sector està absolutament garantida.

Cordialment,

Xavier Villas i Balasch
Cap de l’Àrea d’Artesania
Artesania Catalunya
Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Departament d’Empresa i Coneixement