Vine al Poble

El recinte del Poble Espanyol és un entorn únic ple de creativitat, cultura i innovació. Un espai on el dia et passa volant entre tallers artesans, espai gastronòmics, visites al Museu, etc.

“… La riquesa d’un lloc no depèn tant del lloc en si mateix, sinó dels ulls amb els que es miri…”

El concepte d’agrupar 15 Artesans d’Ofici treballant obertament de cara al públic, genera un Patrimoni Cultural a una ciutat com Barcelona, fent del Poble un dels espais més visitats i reconegut internacionalment.

Recordes la teva última visita al Poble Espanyol?

Visitar el recinte et permetrà trobar una àmplia mostra de les últimes tendències d’artesania d’autor, integrades per professionals de diferents oficis i generacions que treballen diàriament amb les seves mans.

Aquests artistes donen vida al Poble Espanyol i en fan un lloc d’intercanvi i de contacte humà, on els visitants poden conèixer i comprar les creacions més originals, fins i tot peces personalitzades, directament als seus creadors. Igual com passa a les places dels pobles, als carrers majors, en definitiva, a molts dels llocs que recrea el recinte.

Per aquesta singularitat la Generalitat de Catalunya va distingir l ’any 2004 el Poble Espanyol amb la qualificació de Punt d’Interès Artesanal.