Terracotta Biennal de ceràmica a la Bisbal d’Empordà

erracotta Biennal neix com un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica. 

L’ajuntament de la Bisbal i Terracotta Museu, organitza aquest nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de mostrar arreu l’art de la ceràmica a la capital de la ceràmica, la Bisbal d’Empordà. Un projecte COOP’ART en el marc del POCTEFA, cofinançat pel FEDER. L’acció té el suport de l’Associació de Ceramistes i de l’Escola de Ceràmica. 

Una Biennal ceràmica festiva que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’Octubre amb l’objectiu de donar valor afegit a la ceràmica actual de la zona per promocionar la ceràmica artesanal i seriada amb disseny propi, de proximitat.

Us convidem a visitar la web: www.terracottabiennal.com

Aquesta primera edició de la Terracotta Biennal 2020 amb una mirada a la ceràmica 3D. Amb la intenció de conèixer noves eines de treball i fomentar la connexió amb altres sectors com l’interiorisme, l’arquitectura,el disseny l’Hostaleria i la jardineria. Un espai networking per reunir- se,gaudir, i tractar la disciplina aplicada amb altres sectors. Ponències, taules rodones i presentacions seran per presentar i conèixer de prop la ceràmica 3D, la seva evolució i projectes de la mà de professors i investigadors de la Industrial,  Esade, UDG, bcn3d ceramics, la Industrial, Iaac, fablabbcn, noumena i d’altres.

 Amb l’acolliment del Terracotta Museu gaudirem de trobades professionals, demos, activitats lúdiques,visites guiades i més de 35 stands que mostraran peces de producció pròpia,remarcant la qualitat i l’ànima exclusiva de cada productor, un espai expositor per mostrar l’art ceràmic de zona, d’altres parts de Catalunya i sud de França.L’Espai Expositor estarà format per estands de producció pròpia de peça única o seriada amb disseny únic. Per mostrar la producció autèntica i real de cada empresa i establir nous contactes i sinergies dins l’espai exterior del Terracotta Museu. 

També gaudirem de l’exposició “Ordenant el caos”, que ens aproxima poèticament a la sensibilitat artística  de Jordi Marcet i la Rosa Vila-Abadal a través de les emocions i les percepcions visuals que suggereix la seva ceràmica. I l’exposició col·lectiva 3D dins l’espai La Peixera

Les conferències i taules rodones es passaran per streaming. La Biennal s’està organitzant tenint en compte les mesures covid, tal com s’ha fet amb altres actes durant els darrers mesos a la Bisbal d’Empordà, una vila ideal per passar uns dies i gaudir de la bona gastronomia dins d’un territori únic com és l’Empordà, per a viure la ceràmica de prop.

Programació ben aviat al web : https://terracottabiennal.cat