Teresa Pla

De petita, trobava fascinant el torn de ceràmica i hipnòtic veure com el terrissaire construïa una peça gràcies al seu gir. Vaig començar a tornejar als 16 anys amb en Florenci, l’últim ceramista de Tamarit de Llitera.

He seguit formant-me amb cursos i monogràfics a l’Escola Industrial, l’Escola Groc, North Lake College (Dallas, Tx), Escola de la Bisbal, Taller Ramon Fort, Empresa Schiltz (Alemanya) i finalment amb la Diplomatura de Grau Superior de Ceràmica Artística a l’Escola Pau Gargallo de Badalona.

Des de l’any 2006 tinc el meu propi taller i el desembre del 2014 vaig obrir el taller botiga deFang, al barri de Gràcia de Barcelona.

A deFang la ceràmica és tant utilitària com decorativa. La majoria de les peces estan fetes a torn, encara que també s’usen altres tècniques com les planxes, els xurros i els motllos de guix. Amb motlles, precisament, és amb el que està fet el refredador d’ampolles desmuntable, peça exclusiva de deFang. Alta i baixa temperatura en forn elèctric decorada amb engalbes i esmalts.

Pàgina web: www.defang.cat
E-mail: info@defang.cat
Telèfon: (+34) 628 442 991