Eda

Eda Joyas

“Eda joyas” és la marca de joies artesanes creada per l’Aurora Muñoz al 2017. 

Joies de disseny i fabricació pròpies, molt inspirades en la natura, però també en l’art i la geometria. Creades al taller d’Eda Gallery on podràs veure treballar l’Aurora en les seves col·leccions.

Dintre de l’estil de l’Aurora “Eda joyas” té col·leccions molt diverses:

  • Col·leccions de reproducció limitada, pensades per donar estil i personalitat originals a qui les porta.
  • Col·leccions de peces úniques, joies fetes seguint un estil comú, però de fabricació única, i que no es tornen a reproduir. Peces tan úniques com les persones que les porten.
  • I aviat estrenarà la seva primera col·lecció de bijuteria, que treballa amb materials no preciosos, per oferir l’estil i personalitat d’una joia d’autor, a totes les butxaques.

L’Aurora també fa joies personalitzades amb el seu estil característic per encàrrec.

Eda Gallery

Eda Gallery” és una galeria d’art i joieria artesanal Olot (centre), a l’antiga Casa Massias, on conviuen les nostres creacions amb les d’altres artistes.

És el lloc perfecte on trobar peces d’art originals, o fer realitat aquella joia que sempre has desitjat.

Eda Gallery podràs trobar joieria artesana i d’autor, així com il·lustració pintura, escultura, fotografia i molt més! Cada mes tindràs noves peces i novetats, així com activitats que prepararem per tu.

Aurora Muñoz

Aurora és la raó darrere de l’existència d’Eda (la marca) i també de la galeria. És una dona creativa, emprenedora i amb passió per l’art. Li agrada desafiar les modes i pensar més enllà de l’establert.

Dibuixa i pinta des de sempre. Va estudiar Belles Arts, i Restauració de Béns Culturals, abans d’enamorar-se de la Joieria Artística al 2013, quan va començar els seus estudis a l’Escola Industrial de Barcelona. Va realitzar el seu projecte final a Budapest dintre del programa Erasmus+.

Al 2016 va exposar a l’apartat de “Futur Excel·lent” dintre de la Setmana d’Artesania de Catalunya, al “The CraftRoom”. El mateix any també exposa a la Fira de joieria “Espai Joia” de Barcelona. I al 2017 exposa a la Fira Internacional de Joieria “Inhorgenta”.

Ella és la cara principal de l’empresa i és a qui trobaràs més sovint a Eda Gallery.

Nicolás Gutiérrez

Nicolás és la peça complementària de l’Aurora, per aconseguir que Eda Gallery sigui un projecte complet. És un treballador nat i té un gran coneixement sobre temes relacionats amb la ciència i la tecnologia. Té estudis en Educació Infantil, i està titulat en Psicología i Etología per la Universitat de Barcelona. 

És divulgador i escriptor, però ajuda a la botiga en tot el que pot. Dissenya les webs d’Eda, escriu els textos, s’encarrega del SEO, porta el blog, i el servei d’atenció al client en línia.Sovint el trobaràs darrere la botiga, sempre ocupat, ajudant en la difusió de la galeria i amb la coordinació amb altres artistes. Si no està treballant en els seus propis projectes i llibres.

Pàgina web: eda.gallery
E-mail: edajoyas@gmail.com
Telèfon: 972 11 10 38

Instagram: gallery.eda

C/ Sant Esteve 6, Olot (17800 Girona)