Soledad Gelao

Soledad Gelao neix en Poggibonsi, a Itàlia, el 12 de novembre de 1998. Creix en Ostuni, a la província de Bríndisi, en Apulia. Decideix estudiar idiomes en batxillerat, entre els quals l’espanyol, per la seva gran passió pels viatges i la literatura estrangera. Al mateix temps es dedica a l’actuació en la Scuola d’art Drammatica – Talía, a Bríndisi, durant cinc anys.

En acabar els estudis de batxillerat es muda a Barcelona per a estudiar cinema a l’Escola de Cinema de Barcelona, on acabarà la carrera al juliol 2021. “La Resiliència del vidre” és el seu curtmetratge de final de carrera i tracta una història personal en clau dramàtica.

Soledad Gelao nace en Poggibonsi, en Italia, el 12 de noviembre de 1998. Crece en Ostuni, en la provincia de Brindisi, en Apulia. Decide estudiar idiomas en bachillerato, entre los cuales el español, por su gran pasión por los viajes y la literatura extranjera. Al mismo tiempo se dedica a la actuación en la Scuola d’arte Drammatica – Talía, en Brindisi, durante cinco años.

Al acabar los estudios de bachillerato se muda a Barcelona para estudiar cine en la Escuela de Cine de Barcelona, donde acabará la carrera en julio 2021. “La Resiliencia del vidrio” es su cortometraje de final de carrera y trata una historia personal en clave dramática.

Email: gelaosoledad@gmail.com
Instagram: @sole_unofficial

La resiliencia del vidrio (2021)

SINOPSIS: Un avi artesà i rondinaire es trenca un braç i per a no ser obligat a tancar el seu taller de vitralls artesanal per sempre, decideix contractar la seva néta, una jove de 17 anys extravagant i artista, perquè l’ajudi a gestionar la botiga. Les dues personalitats xoquen en diferents moments per la falta de confiança entre els dos, fins a arribar a un moment de ruptura definitiva, o potser no?

Un abuelo artesano y gruñón se rompe un brazo y para no ser obligado a cerrar su vidrieria artesanal para siempre, decide contratar a su nieta, una joven de 17 años extravagante y artista, para que le ayude a gestionar la tienda. Las dos personalidades chocan en distintos momentos por la falta de confianza entre los dos, hasta llegar a un momento de ruptura definitiva, ¿o quizás no?