QÜESTIONARI PER A L’AVALUACIÓ DEL SECTOR ARTESÀ

Benvolguts i benvolgudes.

📖 T’adjuntem l’enllaç al “QÜESTIONARI PER A L’AVALUACIÓ DEL SECTOR ARTESÀ”: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbkpNQ1qFpFteE2XcbO-mVVmdEK1e39HdBhRtHuEHrW81nFw/viewform

A la FAAOC fa un trimestre que treballem en la redacció del “Pla Estratègic 2021/2023” amb l’assessorament de Som-hi Consulting. Estem intentant reorganitzar la nostra activitat per esdevenir un element útil per a les associacions i gremis del sector i per a arribar a incidir positivament en l’acció diària dels tallers artesans de tot el territori.

Hem creat un grup que s’encarrega del Pla Estratègic, i també varies comissions de treball:

– Representativitat
– Comunicació
– Comercialització

Dintre d’aquest pla volem fer una “fotografia” del moment actual que ens trobem com a sector. És aquí on intervé el qüestionari i agafa importància la comunicació directa entre la FAAOC i els artesans i artesanes.

Et demanem que el facis arribar als teus socis i sòcies -i als contactes que puguin estar interessats- amb l’objectiu d’aconseguir entre tots i totes que el qüestionari obtingui un èxit de participació.
_____________________________________________

A la FAAOC tenim una missió:

“Unir els esforços de les associacions d’artesans de Catalunya, treballar dinamitzant el sector, ajudant-lo a ser més sostenible, donant visibilitat i esdevenint interlocutors entre el món de l’artesania i els representants d’altres àmbits.”

Un dels passos importants per a fer-la realitat, és conèixer de primera mà les necessitats dels tallers artesans de Catalunya. Les dades del qüestionari ens donaran pautes per a poder aportar valor afegit i canalitzar les idees que tenim de la millor manera possible.

Et convidem a participar omplint l’enquesta de la manera més sincera possible. Recorda que és anònima, o sigui, no has de posar les teves dades, només respondre a les preguntes. Necessites uns 7 minuts en total. Agraïm la teva col·laboració i l’aportació de comentaris extra dintre de l’enquesta.

FAAOC, junts i juntes anirem més lluny.

Moltes gràcies!