Projecte innovador d’artesania urbana a Badia del Vallès

Som la Belén Atienza i la Bet Parramon de bbintervencions, dedicades a la revitalització comercial i la transformació del territori a partir d’estratègies creatives, a més a més de creadores del projecte Espais en Transició de reactivació d’espais comercials buits. 

En diversos dels nostres projectes l’artesania i té un paper destacat com en el cas del carrer de la Riera de Vic on la reactivació dels espais comercials buits es va fer a partir de propostes emprenedores vinculades a l’artesania i la creativitat. 

En aquests moments, estem treballant en un projecte innovador de reactivació comercial a Badia del Vallès. La idea és que alguns dels espais comercials buits que hi ha, que són de titularitat municipal, esdevinguin botigues taller d’artesania urbana. 

Hi ha 4 locals disponibles on volem que artesans, dissenyadors, makers, creadors… puguin desenvolupar les seves creacions i que el residu urbà sigui la seva matèria primera i la transformin. 

El projecte va més enllà d’aquestes botigues taller, pretén crear comunitat i una marca sota el nom de by Badia que englobi tots aquests productes vinculats amb el residu urbà i posicioni el municipi com un lloc d’oportunitats i un referent en aquest àmbit i en la cultura urbana, que ja forma part del seu adn. 
Com entitat coneixedora del sector us volíem demanar si podeu fer difusió d’aquesta iniciativa que inclou també les bases per l’adjudicació d’aquestes locals. 

📢  Adjudicació de 4 locals comercials 
📢  Data límit per presentar-se al concurs per l’adjudicació d’un local 13/12/2021 a les 14.00h
📢  Contracte de 10 anys prorrogable a 5 anys 
📢  Preu entre 171,60€ i 219,60€ (sense iva) 

Us adjuntem un dossier amb més informació sobre el projecte i el cartell de la campanya.  També l’enllaç de l’Ajuntament on està publicada la notícia i les bases. També podeu trobar més informació a les nostres xarxes socials o a les de l’Ajuntament. 

https://www.badiadelvalles.cat/document.php?id=9732

Si necessiteu més informació o teniu dubtes us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d’aquest email o als telèfons que hi ha a sota. Moltes gràcies. 

Belén i Bet  
bbintervencions

622 553 224 (Belén Atienza Molina)
639 426 372 (Bet Parramon Girvent)

www.bbintervencions.comwww.espaisentransicio.com
instagram / espaisentransicio
instagram / bbintervencions

PREMI NACIONAL D’ARTESANIA IMPULSA 2019