Dinàmiques de treball per elaborar un document-guia de bones pràctiques de l’artesania a les fires

Artesans i tècnics d’ajuntaments han participat aquest dilluns 13 de novembre i dimarts 14 de novembre a Calella (Maresme) i Vic (Osona) en dinàmiques de treball organitzades per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) per tancar un document-guia de bones pràctiques sobre l’artesania i les fires. Aquestes sessions de treball en petits grups han estat dinamitzades per Àlex Pigem i han servit per tancar un primer document que en les pròximes setmanes es presentarà a diversos agents de l’artesania, administracions o organitzadors de fires perquè hi puguin incorporar noves aportacions.

Un dels primers agents que debatran sobre aquest document seran els organitzadors de fires, agrupats a la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC). El dimecres, 22 de novembre, la FAAOC ha estat convidada a participar en el 24 congrés que aquesta entitat farà a les Borges Blanques (Garrigues). L’objectiu és debatre i copsar opinions dels organitzadors d’esdeveniments.

L’elaboració d’aquesta guia de bones pràctiques va ser una de les demandes que es van fer a la FAAOC després de la jornada «Diàlegs» celebrada a la seu de Barcelona Activa el 24 i 25 de maig de 2017.