Plataforma per la llengua

La FAAOC col·labora amb Plataforma per la Llengua en la dotzena edició de la Festa pel joc i el lleure en català, fent una aportació d’una peça artesana

La Plataforma per la Llengua estan organitzant la dotzena edició de la Festa pel joc i el lleure en català: https://www.plataforma-llengua.cat/que-fem/ambits-de-treball/joc-i-lleure. Una de les activitats que realitzen és una tómbola on es sortegen diferents productes per als infants: des d’entrades a museus i parcs temàtics fins a lots de llibres, discs i pel·lícules, jocs i joguines, artesania, etc.

La Plataforma per la Llengua és una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Des de l’àmbit dels jocs i la joguina volen convidar tota la població a tenir en compte la llengua a l’hora de comprar els regals per als més petits. És per això que celebren la Festa pel joc i el lleure en català, enguany serà la dotzena edició de la festa que tindrà lloc el proper 21 de novembre a l’entorn de l’Arc de Triomf. La tómbola servirà per poder finançar l’entitat i d’aquesta manera els infants podran rebre un regal per la seva participació a la festa.

Hi ha varis col·lectius implicats i ens proposen si el sector artesà vol fer alguna aportació de les produccions artesanes. Des de la FAAOC ja hi hem col·laborat fent una aportació a nivell de Federació.

Si esteu interessats en fer alguna aportació, us podeu posar en contacte amb la Laura Camps, a través del seu correu electrònic: lcamps@plataforma-llengua.cat , i podreu fer les gestions per cedir les peces i que us les vinguin a buscar.