II Jornada networking d’internacionalització

LaFAAOC organitza la II Jornada networking d’internacionalització que tindrà lloc el proper 29 d’octubre de 2015, a la seu central del CECOT, c/Sant Pau 6 , de Terrassa. A la Sala Joan Pujals (1a planta).

Des de la FAAOC ja fa un any que s’està treballat amb un projecte d’internacionalització, un pla d’actuació internacional de les empreses més representatives i consolidades del sector artesà per aconseguir una presència creixent de les mateixes en diferents mercats, mitjançant el desenvolupament de projectes de promoció exterior, que ha de permetre consolidar la seva posició en el mercat, tant nacional com internacional, a més de projectar una imatge de la qualitat, contemporaneïtat i capacitat de donar serveis i solucions de la que gaudeix l’artesania catalana.

Aquestes jornades, s’inclouen dins de les accions que la comissió d’internacionalització de la FAAOC, està elaborant per establir estratègies de comercialització en l’àmbit internacional per a les empreses artesanes. Són unes jornada que pretenen constituir amb la voluntat i interès de diferents empreses artesanes que tinguin experiència i/o interès amb el comerç internacional, propostes per aconseguir un marc de comercialització internacional més accessible i proper, amb l’al·licient d’estar empès pel propi sector.

Podeu inscriure-us a la jornada a través del correu electrònic gestor@faaoc.cat o del telèfon 664362120.