Nota de premsa de l’acord Correos Market-FAAOC

Correos signa un acord amb la Federació d’Artesans d’Oficis de Catalunya (FAAOC) per fomentar el comerç on line

Correos vol recolzar el sector artesanal a la setmana d’artesania de Catalunya amb la plataforma Correos Market.

Correos Market, la plataforma de eCommerce de Correos per impulsar les vendes de productes elaborats per artesans i productors locals, va signar un conveni de col·laboració amb la FAAOC per posar-la a disposició de les seves afiliades i afiliats, que podran vendre els seus productes amb unes condicions avantatjoses.

Correos Market (https://www.market.correos.es), va néixer amb el compromís de generar noves oportunitats de negoci especialment al món rural, posant a disposició dels productors i productores locals la millor xarxa de distribució del país, amb les gairebé 2.400 oficines, la capacitat logística de Correos i la plataforma online Correos Market, per poder promocionar i vendre els seus productes en un món cada vegada més digital.

Actualment la FAAOC està integrada per tretze associacions d’artesans de Catalunya. Associacions professional de ceramistes, de vidriers, de cistellers, d’imatgeria festiva, d’art tèxtil, o de forjadors, per posar alguns exemples, que representen a uns 500 tallers artesans.