Juli Río Peris

Puigcerdà 23 de Març de 1970.

Ferrer i jardiner de professió, gran amant i observador de la natura.

Després d’uns anys treballant en un taller de serralleria artística, on vaig adquirir els coneixements necessaris sobre els materials, eines i us de la maquinària pròpia d’un taller, vaig descobrir la forja, la plasticitat del ferro i les infinites possibilitats que dona per crear.

Vaig començar d’una manera totalment autodidacta muntant un petit, i molt rudimentari, taller a casa. El contacte amb altres forjadors i escultors del país i de l’estranger, la participació en trobades nacionals e internacionals de forjadors, les meves col·laboracions en treballs per la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona i moltes altres circumstàncies em varen obrir un nou mon de tècniques i maneres de treballar el ferro estimulant la meva creativitat.

Actualment treballo en el meu taller de forja i escultura en el municipi de Bellver de Cerdanya, en el Pirineu català, on realitzo els meus projectes i on segueixo aprenent e innovant.”

Plaça de l’Arbre, 2 – 25720 Bellver de Cerdanya

Telèfon: 609 743 509
Pàgina Web: www.julirio.com
E-mail: juli@julirio.com

Instagram: juli.rio
FaceBook: forjartistica
LinkedIn: www.linkedin.com/in/juli-rio