Joves i artesania són l’eix de la tercera edició de “Diàlegs”

«Diàlegs», el fòrum sobre artesania que promou la FAAOC, arriba aquest 2018 a la tercera edició. Es farà el dilluns 15 d’octubre i 16 d’octubre i aquest any vol posar el focus en els més joves . L’objectiu d’aquestes dues sessions és conèixer les necessitats dels nous artesans, analitzar oportunitats i vies i, al mateix temps conèixer, entendre i comprendre les seves necessitats, neguits i inquietuds.

La primera sessió es farà el dilluns 15 d’octubre i hi participaran estudiants de grau i de cicles formatius de diferents Escoles d’Art de Catalunya. Amb el títol «Artesania postdigital», l’objectiu és el de donar veu als estudiants per recollir les seves inquietuds i les necessitats dels joves creatius sobre el sector que serveixin per vehicular propostes d’adaptació i canvi.

El dimarts 16 d’octubre es farà la segona sessió que porta per títol «Redefinint l’artesania contemporània». Aquesta sessió està destinadaa artesans, creatius, makers… nascuts després de 1978 (menys de 40 anys). L’objectiu és obrir mirades sobre el sector i l’associacionisme artesà (entitats, col·lectius, cooperatives…) que ha de poder obrir-se a altres mirades, a la integració de noves tecnologies, pràctiques interdisciplinàries… La inscripció per aquesta jornada es pot fer online (clica aquí)

Una part de les sessions es podrà seguir des del canal de Facebook de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) via Facebook Live (clica aquí). També pots aportar la teva opinió via twitter amb l’etiqueta #dialegs18.

«Diàlegs» és una iniciativa de la FAAOC amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya | Artesania de Catalunya.

El programa complet es pot consultar a https://faaoc.cat/dialegs18