Helena Ruíz

La dissenyadora Helena Ruíz, que més que artista es considera artesana, proposa una saludable manera de consumir moda. Entre Tissus (entre teixits) és el seu projecte personal i vital per a ajudar a dissenyar un món millor.

El seu curtmetratge documental ENTRE TISSUS, dirigit per Miguel Ángel Caro, ha estat seleccionat per la III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania.

SINOPSI: La indústria tèxtil és de les més contaminants del nostre planeta. La moda sostenible no té per què estar fora de l’abast del consumidor mitjà. Per a això, la dissenyadora Helena Ruíz, que més que artista es considera artesana, proposa una saludable manera de consumir moda. Entre Tissus (entre teixits) és el seu projecte personal i vital per a ajudar a dissenyar un món millor.

La diseñadora Helena Ruíz, que más que artista se considera artesana, propone una saludable manera de consumir moda. Entre Tissus (entre tejidos) es su proyecto personal y vital para ayudar a diseñar un mundo mejor.

Su cortometraje documental ENTRE TISSUS, dirigido por Miguel Ángel Caro, ha sido seleccionado por la III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania.

SINOPSIS: La industria textil es de las más contaminantes de nuestro planeta. La moda sostenible no tiene por qué estar fuera del alcance del consumidor medio. Para ello, la diseñadora Helena Ruíz, que más que artista se considera artesana, propone una saludable manera de consumir moda. Entre Tissus (entre tejidos) es su proyecto personal y vital para ayudar a diseñar un mundo mejor.

Pàgina web: https://helenaruizv.portfoliobox.net
Telèfon: 618 830 552
Instagram: entretissus