Guia digital

Rutes Artesanes de Catalunya

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha publicat la Guia Digital de les Rutes Artesanes de Catalunya a internet a www.rutesartesanes.cat, mitjançant la qual es facilita informació de les activitats que es poden realitzar a les persones interessades en fer un recorregut pels diferents actius i recursos artesans que es troben en cada un dels 8 territoris que les formen.

En l’actualitat a la Guia hi ha les dades de contacte i la localització d’una selecció de tallers i museus d’artesania que tenim coneixement que ofereixen activitats i experiències als visitants, els quals són els que apareixen també en els audiovisuals que es projectaran públicament en breu per a fer difusió de les Rutes Artesanes de Catalunya. Però sabem que hi ha molts altres tallers i entitats arreu del país que poden oferir o ofereixen també aquest tipus de serveis.

Per tant, si és el vostre cas i desitgeu que us incorporin a aquesta Guia digital, us agrairem que ompliu el següent formulari amb les dades de les activitats que realitzeu, i afegiran la vostra oferta en el territori corresponent de la Guia digital de les Rutes Artesanes.

Vull incorporar-me a la guia digital