Gemma Roges

Gemma Rogés es va graduar en ESCAC en 2014. Des de llavors ha filmat dues pel·lícules de ficció i tres documentals com a Directora de Fotografia, a més de nombrosos curtmetratges

Dels seus treballs podem destacar: En el Terrat de Damià Serra, nominat als Goya i als Gaudí en 2016. Des que balles, de Beatriz Osorne i Alvaro Torrelli nominat a Docs Barcelona, al Festival de Màlaga i FICC l’Equador, entre altres. Mr. Hand Només, d’Héctor Romance, guanyador en SCIFI Boston d’aquest últim any i estrenat en sales de cinema el mes de Març d’aquest mateix any. O Moros en La Costa de Damià Serra, on va rebre el Premi a Millor Direcció de Fotografia en el Concurs de Curtmetratges Futurs Professionals 2020.

També ha treballat a Barcelona per a altres productores com Movistar +, Amazon Prevalgui o Globo Mitjana. Gemma Rogés a més treballa de manera habitual en vídeo corporatiu per a empreses com Barça, VW, Seat, La Caixa…

SHOWREEL

Gemma Rogés se graduó en ESCAC en 2014. Desde entonces ha filmado dos películas de ficción y tres documentales como Directora de Fotografía, además de numerosos cortometrajes.

De sus trabajos podemos destacar: En la Azotea de Damià Serra, nominado a los Goya y a los Gaudí en 2016. Desde que bailas, de Beatriz Osorne y Alvaro Torrelli nominado a Docs Barcelona, al Festival de Málaga y FICC Ecuador, entre otros. Mr. Hand Solo, de Héctor Romance, ganador en SCIFI Boston de este último año y estrenado en salas de cine el mes de Marzo de este mismo año. O Moros en La Costa de Damià Serra, donde recibió el Premio a Mejor Dirección de Fotografía en el Concurso de Cortometrajes Futuros Profesionales 2020. 

También ha trabajado en Barcelona para otras productoras como Movistar +, Amazon Prime o Globo Media. Gemma Rogés además trabaja de forma habitual en video corporativo para empresas como Barça, VW, Seat, La Caixa…

Pàgina web: www.gemmarogesroig.com
Email: gemma.roges@gmail.com

ENTRE TISSUES (2021)

SINOPSIS: La indústria tèxtil és de les més contaminants del nostre planeta. La moda sostenible no té per què estar fora de l’abast del consumidor mitjà. Per a això, la dissenyadora Helena Ruíz, que més que artista es considera artesana, proposa una saludable manera de consumir moda. Entre Tissus (entre teixits) és el seu projecte personal i vital per a ajudar a dissenyar un món millor.

La industria textil es de las más contaminantes de nuestro planeta. La moda sostenible no tiene por qué estar fuera del alcance del consumidor medio. Para ello, la diseñadora Helena Ruíz, que más que artista se considera artesana, propone una saludable manera de consumir moda. Entre Tissus (entre tejidos) es su proyecto personal y vital para ayudar a diseñar un mundo mejor.