Gemma Fradera Barcelona

Vaig néixer a Barcelona el 1973, dins d’una família de modistes. De ben petita, estava rodejada de teles i fils, però diguem que no em van començar a interessar fins molt després.

Vaig començar a cosir com a activitat secundària fins que vaig quedar atrapada per les formes i colors, llavors vaig decidir que m’havia de formar. D’aquesta manera, em vaig iniciar en el patronatge. També em vaig formar com a Personal Shopper a l’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce de Barcelona i com a estilista a la Universidad de San Carlos (Saragossa).

L’any 2013 presento una primera col.lecció càpsula, a mig camí entre la iniciació i el divertiment, i a partir d’aquí, s’inicia el projecte de la meva vida. La meva idea és encarregar-me de tot el procés, el disseny, l’elecció de teixits , la confecció i fins i tot la distribució.

No faig gaires unitats de cada model, mantenint així l’exclusivitat i la idea de fer una cosa petita, personal. M’agrada fer roba diferent i fugir del consum massiu. Recuperar el procés de la confecció de la manera que s’ha fet sempre.

Telèfon: 625 775 071
Pàgina web: gemmafraderabcn.com
E-mail: soclafradera@gmail.com

Baixada de la plana, 1 local, 08032 Barcelona