El millor disseny de l’any

El FAD, amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, organitza la 10a edició de l’exposició «El millor disseny de l’any», un recull de les obres guanyadores i finalistes, tant de professionals com d’estudiants, dels premis organitzats per les associacions del FAD, alguns d’ells els més longeus i reconeguts en les seves respectives disciplines: Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació, Premis ADI de Disseny Industrial, Premis FAD d’Art, Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny. Es tracta d’una mostra imprescindible per a conèixer la situació en què es troba el sector del disseny i l’art aquest darrer any.

A l’exposició s’hi poden veure més de quatre-centes obres, totes elles avaluades per jurats professionals de prestigi en cadascun dels sectors creatius. Les peces s’han seleccionat seguint estrictes criteris d’excel·lència, innovació i originalitat.

El millor disseny gràfic i comunicació visual de l’any

A la mostra s’hi poden veure els treballs guardonats a la 51a edició dels Premis ADG Laus. Els projectes presentats es reparteixen en els més de quaranta apartats, dividits en cinc categories (Disseny gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisual i Estudiants). A més, l’exposició mostra una selecció dels treballs més destacats de Toni Miserachs, guanyadora del Premi Laus d’Honor per la seva trajectòria i aportació a la definició de la professió, a la docència i a l’associacionisme, i pel lideratge femení en un sector on les dones eren gairebé invisibles.

El millor disseny de l’espai de l’any

La 63a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme ens mostra les darreres tendències agrupades en les cinc seccions dels guardons: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions efímeres. A l’exposició es podran veure les obres seleccionades i finalistes a la 8a edició dels Premis FAD Internacionals, dels Premis FAD de Pensament i Crítica en la seva 18a edició i dels Premis Habitàcola, dirigits a estudiants d’arquitectura i disseny que reflexionen sobre el carrer del segle XXI.

El millor disseny industrial de l’any

La secció de disseny industrial mostra els projectes seleccionats i guanyadors dels Premis ADI, formats per la 40a edició dels Premis Delta de disseny industrial, la 28a edició de les Medalles ADI per a joves estudiants i la 3a edició del Premi ADI Cultura per a projectes que s’enfoquen al foment social i cultural del disseny.

La millor creació artística de l’any

La secció d’art contemporani mostra les peces seleccionades i guanyadores dels Premis FAD d’Art que enguany arriben a la 12a edició. Són uns guardons que busquen reconèixer aquelles obres artístiques que destaquen en l’ús de les noves expressions de l’art contemporani fent especial èmfasi en el reconeixement del concepte, la tècnica i el treball innovador dels materials. Les peces seleccionades són obres sense funció d’ús, que revelen un gran coneixement de l’ofici i que no han estat presentades en d’altres certàmens.

Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries, 37-38
Barcelona
#Arquitectura  #Art  #Disseny  #Disseny gràfic  #Disseny industrial  #El millor disseny de l’any  #Exposició