El Masnou acollirà la primera Trobada Artesana al Baix Maresme

Sota el lema “Inspira’t, enforteix-te i enfoca’t”, l’esdeveniment ofereix un programa de xerrades i tallers en què participaran diverses personalitats de renom del sector

El dimarts 25 de gener de 2022, a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre del Masnou, tindrà lloc la primera Trobada Artesana al Baix Maresme, una jornada organitzada pels ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana que neix amb l’objectiu de fer visible i potenciar el treball d’artesans i creatius del Baix Maresme, alhora que vol potenciar les xarxes de contactes entre aquests professionals. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia.

Sota el lema “Inspira’t, enforteix-te i enfoca’t”, la Trobada ofereix un programa de xerrades i tallers enfocats a l’assoliment de recursos pràctics, al mateix temps que es donaran a conèixer diverses experiències d’èxit a través de diferents ponències.

Francesca Tur, publicista i analista de tendències que ha estat nomenada per Forbes com una de les quaranta millors futuristes d’Espanya, serà l’encarregada de presentar la trobada. A continuació, la presentadora conduirà la primera de les activitats a través d’una conversa inspiracional acompanyada d’Andrea Ayala, artista i creativa que va rebre el Premi a la Millor Col·lecció Fad 2002 i va obtenir el primer premi en el certamen Talente 2008 Munich, i Luca Hugo Brucculeri, dissenyador nominat l’any 2015 al Compasso d’Oro, el premi de disseny italià més antic i amb més autoritat del món.

La segona de les activitats programades serà el taller “Imagina, crea, atreveix-te”, una sessió per comprendre i exercitar la creativitat des d’una perspectiva individual i col·lectiva per generar idees innovadores, a càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish, i Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora.

Seguidament, Francesca Tur presentarà la xerrada taller “Com fer-te amic del màrqueting i les vendes”, una activitat per descobrir què fa que la personalitat del creador tendeixi a evitar el màrqueting i les vendes i estratègies per començar a millorar en aquestes àrees del negoci i, fins i tot, arribar a gaudir-ne. Hi participarà Mònica Rodríguez, fundadora d’Empresas Creadoras i autora de la primera guia de negocis per a makers i artesans en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina.

Per finalitzar, diversos artesans i artesanes locals presentaran el repte artesanal participatiu del Baix Maresme com a cloenda d’aquesta primera Trobada Artesana al Baix Maresme.

INSCRIPCIONS