Donem suport a l’art i l’artesania locals

Ara que ens trobem en plena desescalada, que comencem a sortir al carrer i a redescobrir tot allò que ens envoltava que tant hem trobat a faltar, és el moment d’actuar. Cal que pensem en totes aquelles persones que, d’una manera o altra, s’han vist afectades per aquesta crisi, i de parar atenció en el que importa, en tot allò que tenim proper i que amb la nostra col·laboració podem ajudar a impulsar de nou.

És per això que des de l’A-FAD hem engegat la campanya titulada «Donem suport a l’art i l’artesania locals», amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania de la importància de reactivar econòmicament l’activitat artística i artesana. El sector creatiu depèn en gran part de la compra o inversió estrangera, però amb la previsió que aquest any el moviment entre països serà limitat, cal apostar per consumir de manera responsable productes de proximitat, ajudant així a que continuïn negocis, marques, oficis i activitats arrelades al territori.

La campanya es desenvoluparà a través dels perfils de xarxes socials llançant preguntes o frases a l’audiència. Aquestes pretenen incentivar la reflexió al voltant del propi consum, a més del paper que tant l’art i l’artesania representen a nivell social i cultural. La campanya intercalarà aquestes frases amb imatges d’obres, espais de treball i altres propostes dels socis i sòcies de l’A-FAD. Des de l’associació creiem indispensable posar els nostres associats i associades a primera línia, fent visible la seva feina per a incentivar de nou el consum dels seus productes, així com de tot el sector creatiu.

Aquesta campanya serà compartida amb altres entitats i institucions del sector amb la finalitat de fer arribar el missatge a un major nombre de persones. A més d’aquesta acció, l’A-FAD ha col·laborat en la conceptualització de la campanya «Consumeix Artesania» impulsada pel Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.