Daniel Iglesias – Cal Cabasset

A Cal Cabasset, Tortellà, hem situat el nostre taller de cistelleria on en Dani fa totes les peces de cistelleria: cistells, coves, safates, oueres, llenyers, paneres, bosses, cadires i tot el que us pugueu imaginar en vims, canya, balca, olivera, espart, jonc i altres tipus de fibres vegetals.

Som una botiga de poble situada a Tortellà, al cor de l’Alta Garrotxa.  A Cal Cabasset venem els nostres productes de cistelleria i arreglem cadires de balca. A la botiga, que també és l’estanc del poble,  també hi trobareu joguines ben originals, una bona sel.lecció de contes i llibres per a totes les edats, i altres productes d’el.laboració artesana com ara les culleres de fusta de boix fetes a la població.

A Cal Cabasset busquem la sencillesa i autenticitat dels productes de proximitat, valorem les matèries primes naturals i busquem en el treball artesà la creació de peces originals i de qualitat que només s’obtenen a través de la pràctica, l’esforç i el treball del dia a dia. A Cal Cabasset volem posar el nostre granet de sorra a fer que el món sigui un lloc més natural i bonic per viure, on la bellesa comenci en la simplicitat.

Cistelleria popular tradicional i contemporània (balca, espart, mèdula, vím…)
Carnet artesà: 15806
Tortellà, Girona
Telèfon: 635533458 / e-mail: info@cabasset.cat
Pàgina web: cabasset.cat
Facebook: Cal Cabasset
Instagram: @cabasset