Cens d’artesans i artesanes de la província de Barcelona

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona elabora el Cens d’artesans i artesanes de la província de Barcelona amb l’objectiu de crear un mapa de totes les persones, entitats i/o empreses vinculades al món de l’artesania que treballen a la demarcació.

Aquest cens és un directori públic, obert i gratuït que es pot trobar al web de la Diputació de Barcelona. Es crea amb la finalitat de conèixer el posicionament del sector i poder dur a terme els programes i les accions de suport al sector artesà necessaris per a millorar la comercialització de l’artesania i fer valer la seva singularitat, proximitat i sostenibilitat.

Alhora, el Cens d’artesans i artesanes ens donarà l’oportunitat d’oferir-vos formació, us proporcionarà un canal de comunicació per a exposar les vostres necessitats i propostes, i estareu informats de tot allò que us pugui interessar com ara fires, mercats, innovació, proveïdors, etc.

A més, si formeu part d’aquest cens, podreu accedir a informació sobre el sector, disposar de condicions especials en la distribució del producte artesà a través de la plataforma de Correos Market, o compartir experiències i tallers amb altres artesans i artesanes de la província.

Si voleu formar part del Cens d’artesans i artesanes de la província de Barcelona, empleneu aquest formulari, que també podeu trobar a www.diba.cat/comerc

FORMULARI