CCAM – Coronavirus

Benvolguts/des,

Des del Consorci de Comerç, Moda i Artesania (CCAM) estem treballant per tal de fer-vos arribar, de la forma més immediata possible, les recomanacions de les autoritats sanitàries i d’emergències, així com les mesures econòmiques aprovades per la Generalitat de Catalunya i l’estat espanyol que afecten als vostres àmbits del comerç i els serveis, l’artesania i la moda.

És per això que per tal d’arribar al màxim d’empreses i professionals hem habilitat una adreça de correu electrònic perquè ens feu arribar les vostres consultes que resoldrem amb la màxima celeritat possible: ccamcoronavirus@ccam.cat.

D’altra banda us recordem que podeu seguir l’actualitat de la crisi a través dels nostres perfils oficials a Twitter i Facebook.

També us recordem que a través de la nostra web ccam.gencat.cat i també al portal Canal Empresa del Departament d’Empresa i Coneixement disposeu dels diferents enllaços a les diferents mesures que s’estan implementant per afrontar les conseqüències econòmiques del COVID-19. Més concretament trobareu enllaços de:

Regulació d’ocupació temporal per força major per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19

Servei d’assessorament i consells per a empreses i persones treballadores en relació al coronavirus.

Ajuts als autònoms per situació extraordinària.

Estem a la vostra disposició,

Consorci de Comerç, Artesania i Moda