Artesans com a membres d’una comunitat interactiva

El Jordi Vidal va assistir a la taula rodona “Artesans com a membres d’una comunitat interactiva” en el marc de la plataforma Design for City Making (DxCM) organitzat per l’Escola Elisava.

La taula rodona va comptar amb l’Òscar Tomico, cap d’estudis del Grau en Enginyeria de Disseny de l’Escola Elisava, el Tomàs Díez, director del FAB LAB Barcelona, fundador del Fab City Research Laboratory a l’IAAC Barcelona i el mateix Jordi Vidal (Mestre artesà, Vicepresident de la FAAOC i President de la ACAV).

Design for city making es una iniciativa de l’escola Elisava, per fer una aportació al disseny de la ciutat.

Dins d’aquest projecte DxCM public events, hi ha un programa de debats, en el qual vàrem participar l’Òscar Tomico, el Tomàs Díez i jo mateix (Jordi Vidal), fent un diàleg obert per defensar, enfrontar i aportar opcions sobre els nous reptes de la ciutat i les possibles solucions o aportacions, que l’Artesania i les Fab Lab poden oferir.

Obrir camins de col·laboració i veure que pot aportar l’Artesania a les noves eines de treball de les Fab Lab i que podem aprendre els artesans, de tota la informació i tecnologia creativa contemporània.