Alba Piris

Granollers, 1994. Graduada en Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna, i amb un Màster en Fotografia i Direcció d’Art en moda i publicitat.

Amb 15 anys va gravar el seu primer curtmetratge, premiat per l’UVIC com a millor projecte artístic. Des de llavors no ha deixat la càmera enrere.

Volia explicar coses, com li han explicat les pel·lícules que porta veient tota la seva vida. Així que es va especialitzar en guió per a aprendre a transmetre de la millor manera possible el missatge que volia rodar. I va arribar Movistar, TV3, importants marques de moda… Diferents empreses i projectes amb els quals ha pogut treballar com a realitzadora, a l’equip de direcció i com a guionista.

Actualment té un estudi creatiu on es desenvolupen projectes de comunicació 360º: produccions audiovisuals, vídeo màrqueting, shootings… I a més, és co-founder i responsable audiovisual de l’únic festival de fashion films de Barcelona, un festival de cinema i moda que reuneix els professionals del sector audiovisual, publicitat i moda.

Granollers, 1994. Graduada en Cine y Televisión por la Facultad de Comunicación Blanquerna, y con un Master en Fotografía y Dirección de Arte en moda y publicidad, Alba vive por y para el mundo audiovisual. 

Con 15 años grabó su primer cortometraje, premiado por la UVIC como mejor proyecto artístico. Desde entonces no ha dejado la cámara atrás. 

Quería contar cosas, como le han contado las películas que lleva viendo toda su vida. Así que se especializó en guión para aprender a transmitir de la mejor manera posible el mensaje que quería rodar. Y llegó Movistar, TV3, importantes marcas de moda… Diferentes empresas y proyectos con los que ha podido trabajar como realizadora, en el equipo de dirección y como guionista.

Actualmente tiene un estudio creativo donde se desarrollan proyectos de comunicación 360º: producciones audiovisuales, video marketing, shootings… Y además, es co-founder y responsable audiovisual del único festival de fashion films de Barcelona, un festival de cine y moda que reúne a los profesionales del sector.

Pàgina web: https://cientoquince.com/video/
Email: albapirismartinez@gmail.com

#FFFRIENDS (2018)