Acord Som-hi Consulting i FAAOC

IMPULSART, programa d’acompanyament empresarial per al món artesà i artístic.

  • Consultors empresarials faciliten eines personalitzades de gestió al món artesà per impulsar i consolidar les seves activitats.
  • El servei el presenta FAAOC amb preus especials per als seus membres.
  • L’estat d’alarma sanitària ha fet que valors de l’art i l’artesania siguin més apreciats pels consumidors, per tant, s’ha generat una oportunitat pels artistes i artesans per oferir les seves creacions.

FAAOC i Som-hi Consulting arriben a un acord de col·laboració pel qual els socis de l’entitat poden accedir als servei d’acompanyament del grup de consultors empresarials experts en diferents àrees de gestió, a preus preferents.

Desencallar-se 

Hi ha artesans i artistes, així com les entitats que les representa, que es troben en una situació d’estancament en la professionalització de la gestió de la seva activitat. 

Molts, tenen propostes de creatives interessants i amb gran potencial, però no acaben de saber trobar la manera de gestionar el seu dia a dia més empresarial: concretar preus, gestionar costos, accedir a subvencions, negociar condicions de lloguer, posar en valor les seves creacions o comunicar a través de les xarxes socials.

Els professionals de Som-hi, proposen oferir unes pautes fàcils de gestió empresarial per impulsar la seva activitat. 

Ara és el moment!

Actualment vivim un moment excepcional degut a la pandèmia i l’estat d’alarma declarat. Una situació que ha fet canviar les relacions personals, professionals i comercials, però que, a la vegada, ha posat en relleu noves preferències per part dels consumidors. 

Aquestes noves preferències coincideixen amb molts dels valor característics pròpis del món de l’artesania, com ara la proximitat, la sostenibilitat, la creativitat…

És doncs, el moment d’impulsar el què molts artistes i artesans ofereixen gràcies a adaptar noves, senzilles i efectives estratègies empresarials.

Des de la FAAOC

La FAAOC vol ajudar als seus membres, tant entitats, associacions i agrupacions d’artistes i artesants, com a empreses artesanes formades per un o més artistes i artesans, a impulsar el seu art per tal que facin més rendibles les seves activitats, les sàpiguen comunicar i arribar al consumidor per així, augmentar les seves vendes o clients.

Som-hi Consulting professionals independents, liderat per Griselda Prat, especialitzats en diferents àrees de gestió que s’ofereixen a desencallar la situació d’aquests artistes, artesans o entitats a través d’un servei personalitzat. Som-hi ha treballat amb artesans, oferint-los el seu acompanyament, i també ha realitzat formacions i activitats organitzades pel departament d’artesenia i moda de la Generalitat de Catalunya amb molt bona acollida per part dels participants. 

Coneix el Programa ImpusArt