Trobada al Poble Espanyol

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, juntament amb la cap de comerç del CCAM, Marta Raurell i la responsable de projectes de promoció d’Artesania Catalunya, Marina Calls, va visitar dijous passat el teixit comercial i artesà del Poble Espanyol acompanyada de l’Associació de Comerciants del Poble Espanyol de Barcelona i l’Associació d’Artesans d’Ofici del Poble Espanyol.

Amb Sr. Julián Sañudo, Vicepresidència segona d’ACPEB; Sr. Josep Maria Galindo, Tresoreria d’ACPEB del restaurant La Bodeguita del Poble; Sra. Pepi Sánchez, Vocal de l’AAOPE, cistellera tradicional catalana en miniatura; Sra. Anna Batiste, AAOPE, del Taller Encís Vidre Pintat; i Sra. Montse Casas, AAOPE, Taller Flor Kanela.

Tots plegats van mantenir una interessant reunió i es va realitzar una visita per a donar a conèixer la realitat que es viu al recinte després de la reobertura del passat 11 de Juny. Des d’AAOPE s’agraeix la disponibilitat i l’interés que van mostrar i estan segurs que sorgiran propostes de futur arrel d’ aquesta visita.