Tot Vidre Gibernau

Tot Vidre Gibernau neix el 1985 com a empresa familiar de la mà de Juan Gibernau i David Gibernau afegint-se en etapes posteriors Candelaria Bach i Coral Gibernau. Des dels seus inicis com a empresa sempre ha tingut una vocació artesanal i de recuperació de processos de realització d’obra no industrials, prova d’això és el reconeixement com Artesans que tenen para i fill per part d’Artesania Catalunya.

Tot Vidre Gibernau com a empresa sempre treballa per encàrrec, el procés comença amb un estudi personalitzat de les necessitats del nostre client, realitzant un projecte i un pressupost, si és necessari es recorre a altres artesans o professionals per aconseguir que s’iniciï tot un procés artesanal que porta a la realització d’una peça única que ompli totes les expectatives del client.

Al llarg dels anys l’empresa ha anat especialitzant-se en la realització i creació de vidres termoformats i fusionats de gran tamany. Disposa d’un dels forns de fusió més grans d’Espanya el que li ha permès portar a terme treballs singulars i únics com poden ser el Crist del Fluvià l’únic retaule creat totalment en vidre i amb unes dimensions de 8,5 x 6,5 metres de vidre fusionat, obra dissenyada per l’artista empordanès Josep Ministral per a l’església de Bàscara (Girona), això no treu que no realitzen encàrrecs en vidre que abasten tots els àmbits.

Un trofeu, un lavabo, un rètol, una escultura, una mampara de bany o una lluerna per citar alguns poden ser realitzats sense cap problema, el límit és la imaginació del client.

David Gibernau ha investigat en la creació de vidres texturats fabricats a mida per a aplicacions de decoració, en breu comptarem amb un catàleg penjat a la xarxa.

Tot Vidre Gibernau com empresa compta amb personal especialitzat i tots els mitjans necessaris que permeten controlar tot el procés des del disseny de la peça, la fabricació i la col·locació en obra.

Pàgina web: www.totvidre.com
E-mail: davidgb@totvidre.com
Telèfon: 93 798 19 32