La FAAOC, com a agent del sector artesà, participarà en una nova edició del The CraftRoom que se celebra al Born Centre Cultural de Barcelona els 8, 9 i 10 de juliol. El The CraftRoom és l’activitat que tanca la Setmana d’Artesania de Catalunya. En aquest esdeveniment que vol ser un aparador de l’artesania catalana, la FAAOC hi estarà present i disposarà d’un estand de la sala Moragues del Born i situat al costat de l’estand de Mèxic, el país convidat d’aquesta edició.

En aquest estand s’explicarà què és la FAAOC, les associacions i col·lectius que en formen part i els projectes que, actualment, s’estan desenvolupant.

L’espai serà viu perquè acollirà demostracions de diferents artesanes.

Ds.10 h-12 h Intercanvi de teixidors a càrrec de Carmen Vázquez Hernández. Mèxic.

Ds 12 h- 14 h Demostració d’enquadernació a càrrec de Tarlatana. Associació Asoart

Ds 17 h-20 h Demostració d’art floral a càrrec de Francesc Torres. Escola Art Floral de Catalunya.

Dg 10 h-12 h Demostració d’artesans del Craftroom. Mosaiccos

Dg 12 h-14 h Demostració de complements de feltre a càrrec d’Anna Apostol. Gremi Artesà Tèxtil

Dg 16 h-18 h Demostració d’escultura imatgera a càrrec de Miquel Grima. Associació IntroArt

Dg 18 h -20 h. Demostració de palmes a càrrec de Palmes Viaplana. Associació Artesans de Gràcia

THE CRAFTROOM

The CraftRoom, promogut pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, és una iniciativa que vol convertir-se en el gran aparador de l’artesania catalana. Entre d’altres vol tenir un espai de venda directa de productes artesans de diferents sectors i oficis (complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració…), espai per entitats que presenten l’oferta vinculada a l’artesania (escoles d’arts i disseny, museus, associacions i gremis sectorials i territorials, Proveïdors de matèries primeres i serveis, Organismes de promoció empresarial…), presentació de les diferents activitats que es fan al llarg de l’any (demostracions d’ofici, exposicions, històries artesanes…) o una mostra dels projectes de final de curs dels alumnes excel·lents de les escoles d’arts i disseny de Catalunya. Mèxic és el país convidat en aquesta edició.

Més informació

gibernau cratroom