Taller Avall

El TALLER AVALL creació · conservació · restauració, és una de les empreses joves de la demarcació deTarr agona, vesades en el sector de la conservació – restauració de béns culturals i creació d’escultura i elements festius per encàrrec. Comptem amb un excel·lent equip de professionals, plural i capaç de realitzar qualsevol projecte i/o intervenció en el camp del patrimoni històric, artístic i de béns culturals. Aquest tret és una de les grans característiques que AVALL ofereix: la varietat de perfils que conformen l’empresa ajuden a ajustar-se, en tots els àmbits, a totes les disciplines que la demanda del client pot requerir, per tal d’oferir el millor servei i màxims resultats.

Així, el nostre equip tècnic està format per un gerent, escultor, mestre artesà especialitzat en imatgeria festiva i tècnic en conservació i restauració de béns culturals i especialitzat en escultura; una tècnica en conservació i restauració d’arqueologia i especialitzada en orfebreria; un tècnic en conservació i restauració de pintura sobre tela i mural; una tècnica especialista en conservació i restauració de document gràfic i fotografies i finalment una tècnica especialista en conservació i restauració de mobiliari i fusta i vitralls.

El nostre taller compta amb professionals artesans especialistes en tot tipus de daurats i colradures. Essent deixebles del prestigiós ebenista i mestre artesà daurador reusenc Sr. Josep Anglès Amigó, deixeble a la vegada de l’Emili Argilaga i Benanci Bonet. Una nissaga d’ebenistes especialitzats en tot tipus de feines i sobretot de daurats.

AVALL es caracteritza per la proximitat amb les persones; pensem que per elaborar projectes i per dur-los a terme necessitem ser-hi en primera persona, conèixer les diferents realitats, diferents opinions i necessitats. Creiem en la necessitat de la motivació dels destinataris del projecte pel seu èxit.

Proximitat al territori i valors

Els professionals d’AVALL treballem per gran part del territori català, procurem fer arribar la nostra manera de fer i de pensar per totes les comarques de Catalunya.

Els valors i ideals d’una organització són la base de tots els seus projectes, doncs és el punt de partida des d’on estaran enfocats i quins tipus de transformació es procurarà. AVALL creu que els valors són essencials
per entendre que la manera com fer les coses és tant important com el fet d’assolir els objectius.

Creiem i som una empresa, compromesa, transformadora i lliurepensadora.

Carrer Riudecols núm. 5, Baixos C, Reus 43206 
Telèfon: 977 103 263 / 658 413 101
E-mail: info@talleravall.com
Pàgina web: www.talleravall.com
Facebook: tallerAVALL
Instagram: talleravall

Voleu més informació?

Un plató ple de bèsties: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tarda-oberta/un-plato-ple-de-besties/video/5704470/

Gaudeix la festa: http://www.alacarta.cat/gaudeix-la-festa/capitol/gaudeix-la-festa-15-02-2018

Les tasques de restauració reviuen La Soledat, el Natzarè i el conjunt de la Flagel·lació: http://canalcamp.alacarta.cat/canal-camp-noticies/capitol/les-tasques-de-restauracio-reviuen-la-soledat-el-natzare-i-el-conjunt-de-la-flagellacio

El bestiari de Montblanc torna a ballar després d’haver estat restaurat: http://tac12.alacarta.cat/tac-montblanc/capitol/el-bestiari-de-montblanc-torna-a-ballar-despres-d-haver-estat-restaurat