Rocío Córdoba

Graduada en disseny de producte y recentment en motion graphics i 3D. Curiosa i observadora, atenta a novetats i tendències. Busco experimentar i descobrir noves disciplines que em permetin créixer creativament dins de l’entorn del Disseny. La fotografia, la videografía, els viatges i els idiomes son la meva passió. Actualment busco desenvolupar la meva carrera entorn a les indústries de l’animació i el disseny.

Aquest projecte es basa en l’experimentació formal del procés d’extrusió en ceràmica i la cerca de noves formes i estètiques. És un equilibri entre procés, color, moviment i forma. 

Ceramic Extrusion Pots: El projecte també desenvolupa tècnicament el disseny de les peces que serveixen de dials (la forma dels quals s’inspira en les flors d’heliotròpiques), impresos en 3D. Aquest factor representa un punt d’innovació en un procés que originalment consisteix en tallar els discos en acer i soldar els ponts.

Així, la peça s’ha optimitzat per reduir costos i temps de producció i obre portes en el camp de la millora de les tècniques mitjançant les noves tecnologies.

Telèfon: 692 533 083
E-mail: rocio.acl95@gmail.com