Reobertura del Centre d’Artesania Catalunya

A partir del 8 de juny

El Centre d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11, Barcelona) reobre les seves portes el proper 8 de juny després de romandre tancat per la pandèmia. Fins al 21 de juny, la botiga estarà oberta al públic de 12h a 14h i de 17h a 19h.

La botiga del Centre d’Artesania Catalunya és el principal punt de venda d’Empremtes de Catalunya, un projecte que també inclou la comercialització onlinea través del seu portal bcncrafts.com.

Pel que fa a les exposicions, es podrà visitar, en l’horari habitual del centre, la mostra “Rajoles i Oficis. Propostes artesanes contemporànies”. L’exposiciócoproduïda pel Museu del Disseny de Barcelona i Artesania Catalunya, presenta una selecció de 14 rajoles d’oficis dels segles XVII al XIX i les contraposa a objectes de 40 destacats creatius contemporanis que utilitzen tècniques artesanes per materialitzar els seus projectes.

També continua el flaix d’artesania “La passejada amb barret” que dedica el seu espai expositiu de tendències a la divulgació del disseny i creació de barrets artesanals, i als materials i tècniques de l’ofici.