Propera presentació d’incentius 2020

Nou cicle #webinarCOMERÇ
Presentació d’incentius 2020 per Comerç, Artesania i Moda  
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) posa en marxa el cicle #webinarCOMERÇ amb l’objectiu de generar debat i intercanviar coneixement de la mà de diversos experts al voltant de temes d’actualitat en l’àmbit del comerç i els serveis.

El primer webinar comptarà amb la participació de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que informarà de l’impacte de l’estat d’alarma pel COVID-19 en el sector comercial de Catalunya. En aquesta sessió, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, presentarà les línies d’incentius al comerç al detall i els serveis, l’artesania i la moda per al 2020.

La presentació del pla d’ajuts tindrà lloc el proper divendres, 24 d’abril a les 12.30h. Podreu accedir a la sala virtual des de 5 minuts abans a l’hora d’inici, l’aforament màxim és de 500 persones.

Per poder participar cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç. Tot seguit rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció i l’enllaç d’accés al webinar.

Nota: el webinar se celebrarà a través de la plataforma zoom, us recomanem tenir instal·lat el programa per accedir-hi més fàcilment.  
   Participa-hi