Pont de Querós

Pont de Querós és una empresa especialitzada en la inclusió de fibres vegetals (vimet/salze, ratan, medul·la, castanyer,…) en diferents facetes de la vida. Adaptant-les i modernitzant-les a les necessitats d’avui perquè continuïn sen uns materials contemporanis que ens permetin dissenyar solucions naturals, sostenibles, verdes i funcionals per a projectes d’urbanisme, arquitectura, paisatgisme i interiorisme.

Pont de Querós ñes la suma de més de 30 anys de treball artesà en el món de les fibres vegetals, amb la tecnologia, el disseny, la imatge, la comunicació i la pedagogia. Redescobrint i reinterpretant el valor d’una tradició, d’unes tècniques artesanals que avui són una novetat i que ens permet investigar noves formes per apropar-nos a les necessitats més actuals amb una gamma de possibilitats.

El disseny amb fibres vegetals ens permet una nova concepció i una innovació en la seva aplicació en diferents tipus de projectes. Treballem a partir del coneixement dels recursos i propietats d’aquest material, amb els misteris i la lògica de la naturalesa, amb un material amb altes possibilitats per construir amb natura formes molt contemporànies.

Telèfons de contacte: 606 987 455 / 647 068 829
E-mail: info@pontdequeros.com

Instagram: Pont de Querós