Ona Trepat Rubirola

Escultora, apassionada del potencial que tenen les artesanies i la cultura, treballo amb projectes i iniciatives que potencien la creació artística i la seva vinculació amb el teixit, la cistelleria i el fer artesanal. Cercant una determinada forma de fer i comprendre la vida, construint una visió interrelacionada entre cultura i naturalesa.

Actualment sóc Professora Associada a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, on també he estat graduada. Estic formada en facilitació de grups per l’IIFAC-e i en tècniques de cistelleria i de teixit amb fibres vegetals per diferents artesans i artesanes del territori català i d’arreu. Actualment estic cursant el Postgrau d’Arts Aplicades tèxtils de l’Escola La Massana.

Col·laboro habitualment amb escoles d’art, universitats, escoles i organitzacions en projectes que vinculen la creació artística, l’artesania i la construcció efímera amb el desenvolupament social; en el marc de projectes d’art comunitari, de docència o de producció i creació. El meu objectiu és seguir investigant el vincle, el diàleg entre aquests dos àmbits per al desenvolupament social i personal.

Pàgina web: onatrepatrubirola.com
E-mail: onatrepatrubirola@gmail.com
Instagram: onatrepat

17852 Serinyà, Girona