NaturalFelt

A NaturalFelt posem a cada peça tota  la cura i dedicació per obtenir un producte 100% natural, responsable, ètic, sostenible, innovador i únic.

La nostra feina comença amb la selecció de la matèria primera, pura llana verge de varietats autòctones (sempre de ramaderia extensiva), que una vegada esquilada, rentem, pentinem, cardem i filem amb fus i filosa per obtenir el fil de llana. Tot el procés és manual, artesanal i respectuós amb el medi ambient.

Amb la mateixa dedicació, fem el disseny i patronatge de cada peça, bé en feltre o teixit (dos agulles, telar/bastidor, …). El resultat sempre ens meravella. La nostra filosofia és el desig d’una vida millor, i ho reflectim a la nostra forma de elaborar i en cada una de les nostres creacions.

I qui hi ha al darrera de NaturalFelt?

Doncs, soc la Flavia Alejandra Flores, artesana filadora amb Carta d’Artesana de Illes Balears, tota la vida dedicada a l’artesania com a filadora i tintorera. Elaborant i compartint coneixement. He treballat a la recuperació de la llana de varietats autòctones de les Illes Balears.

Actualment establerta a Barcelona, soc part de la SAC.

Instagram: @naturalfelt
E-mail: naturalfeltmallorca@gmail.com
Telèfon: 665 277 469