Marisa Huguet Mora

Mestra Artesana Teixidora des del 2018. Vaig néixer a Barcelona on vaig estudiar Pedagogia, però va ser a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona (1993/1996) on em vaig iniciar en el món del tèxtil. Volia aprendre a fer tapissos i es va obrir un món molt més ampli i ple d’altres tècniques igual d’interessants i boniques: teixir en teler manual de baix lliç i els tints naturals.

Instal.lada a Arnes (Terra Alta) al peu del Parc Natural dels Ports on tinc el taller i des d’on a més de treballar les peces i assistir a fires de demostració d’ofici, ofereixo cursos i tallers de teixit manual amb els telers d’alt i baix lliç i tints naturals. En el allotjament rural “lo corral d’arnes” que gestiono oferim cursos i tallers amb combinació d’artesania, turisme i natura.

Telèfon: +34 628 344 201
Pàgina web: www.lesteranyinesdelcorral.com
E-mail: locorraldarnes@gmail.com

C/Lluís Companys, 65. 43597 – Arnes