Mariona Velasco

Llicenciada en Història de l’art, conservadora, restauradora, cadiraire especialitzada en reixeta, i encordadora.

REIXETA: Realitzem tot tipus de reixetes per a seients i respatllers de cadires, balancins, bancs,… teixides, de peça o de forats cecs. Tot tipus de models i motius. Reixetes de sol, vano, en rombe, dobles… Així com cadires de tireta. Cadires Hans Wegner, de Mies van Der Rohe, de Thonet, de Kohn, tubulars i de jardí.

RESTAURACIÓ: El taller es dedica a la restauració de mobles antics i objectes artístics, i a la realització de reixetes i encordats de seients i respatllers de cadires.

Treballem respectant al màxim la peça i conservant la pàtina que li han donat els anys. Utilitzem les tècniques tradicionals combinant-les amb les modernes per tal d’aconseguir uns resultats òptims i ràpids que no alterin el valor ni l’aspecte de la peça. Ens avala, a més del carnet artesà professional de Catalunya, la feina feta durant més de trenta anys a particulars, institucions públiques i privades, comerciants, museus, col·leccions, …

TALLER: L’afany de que no es perdin aquests oficis ens ha portat a oferir en el taller un tipus d’ensenyament no reglat, teòric i pràctic per tal de transmetre els nostres coneixements a qualsevol persona interessada. I unes pràctiques on aquell que vulgui pugui venir a restaurar-se els seus mobles sota la nostra guia.Al nostre taller tindràs espai per restaurar; eines i materials necessaris; i l’assessorament que precisis en cada moment.

A part del taller de restauració de mobles tambè oferim cursos de reixeta i monogràfics d’encordats.

Telèfon: 636 245 606

Pàgina web: www.reixeta.com
E-mail: marionavelasco@hotmail.com
Instagram: rejillamariona

On: Carrer Maurici Serrahima 10, 08012 Barcelona