LauNur

Núria Rodriguez Teixidó

Des de sempre he estat una gran apassionada de la natura i amb cert grau de creativitat. De ben petita que ja dissenyava i cosia els vestidets a les meves nines. Se’m donava força bé dibuixar i pintar. Encara recordo les meves llibretes de la EGB, de Ciències Naturals, escrites amb molta cura i il·lustrades amb llapis de colors!! Les excursions, les sortides al camp, envoltada de natura… fins que vaig marxar a la ciutat i tot allò va quedar “adormit” i en segon pla.

Per circumstàncies personals vaig estar força anys sense tornar a entrar en aquest món fins que, també per circumstàncies personals i, sobre tot laborals, vaig sentir la necessitat de trobar alguna cosa que m’ajudés a desconnectar la ment de totes les meves obligacions.

Es així com, al 2003, vaig trobar la Rosa Ana Segura de Terra de Flors i vaig fer el meu primer taller de Bellesa Natural a la Farmàcia del Rei. Potser va ser l’entorn, potser va ser l’amor de la Rosa envers les plantes, potser va ser el meu gust per la natura, potser va ser tot plegat, però des de llavors ja no he pogut deixar d’estudiar, experimentar, aprendre, compartir i, sobre tot, GAUDIR.

En aquests últims anys he passat d’assistir a tallers d’iniciació de sabons, cosmètica, plantes fins a acabar amb tècniques superiors d’elaboració de sabons, formulació avançada de cosmètica econatural i obtenir el Títol de Fitoteràpia i Herboristeria del Gremi d’Herbolaris de Catalunya. Finalitzat el curs de Dietètica i Nutrició, com a part del curs de Naturopatia també al Gremi d’Herbolaris de Catalunya, que em donarà més eines per a treballar en el món de les medicines naturals.

Elaboro tot tipus de cosmètics pel meu entorn familiar i més proper. També elaboro els meus propis extractes, en les seves formes d’ Oleomacerats, Tintures i Extractes glicèrics. Emprant-los sempre en funció dels principis actius que necessiti extreure de cada planta en concret.

La meva cosmètica es reconeix per formular receptes senzilles, amb pocs additius, olis vegetals, essencials i hidrolats Bio de gran qualitat (inclús en sabons) i amb una altíssima presència de plantes en totes les seves formes extractives necessàries en cada cas.

Els últims anys també faig tasca divulgativa, en forma de tallers, fires, etc.. I, amb dues companyes més, he creat una Associació Cultural sense ànim de lucre, amb raó social a Catalunya, i amb la finalitat de divulgar i compartir tots aquests coneixements.

LauNur
Cornellà de Llobregat
web: https://launur.com/
Instagram: @launur10
E-mail: nuriart10@hotmail.com
Telèfon: 640775666